My complicated Life

Saturday, October 15, 2011

Tips Diet Untuk Kuruskan Badan

Posted by ^QiENa^ at 11:32 PM 0 comments

ape pilihan anda kurus atau gemuk???

  • Amalkan makan malam sebelum pukul 7 malam. Elakkan ambil makanan yang berat pada waktu malam menyebabkan makanan akan disimpan sebagai lemak
  • Turun 1kg sebulan secara tetap adalah baik daripada turun secara drastik kerana akan menggangu kesihatan badan.
  • Rajinkan diri melakukan senaman dan sit up takpun pegilah Gym :)
Cubalah tips ini ye....hehehe
yang paling penting jangan minum air sejuk slalu tu yg leh buat gemuk gak..
aku pn nak kurus gak ni dalam proses diet skrg.. :)


Posted by ^QiENa^ at 10:36 PM 0 comments
aktiviti dirumah hari ni stdy subjek managerial economic dan malaysian derivative..
terbaik laa stdy dari pukul 11pg smpi 4ptg..
fuhh penat xrehat lgsg satu hari ni..
lps je stdy pg jalan2 ke Bandar Melaka..
siap shopping kasut kat Dataran Pahlawan..
harap maklum sandal dh uzur tu yg beli kasut baru..
nasb baik kasut hrga rm20 je...hehehe
sempat lagi balik online dulu padahal badan dh letih sgt.... :)

Skyping With My LoVe :)

Posted by ^QiENa^ at 12:51 AM 0 comments


pada suatu petang yg indah tgh syok2 skype dgn my syg die boleh tdo..
syok btul die tdo kn...hehehe :)
jgn mrh ye syg i ambl gmbr u cmni.... :P

Friday, October 14, 2011

JoGGiNG TiMe

Posted by ^QiENa^ at 9:07 PM 0 comments
nak badan kurus cmni..ble la dpt kn...hehe :)


setelah sekian lama tak jogging akhirnya petang td pg gak dgn ayu dan ain ( sot )
mak aiii jogging dr rumah ke bngunan uitm..
u all tahu tak jauh kot umah aku ke uitm...
pngalaman yg xdpt dilupakn...hahaha
balik rumah ktaorg dh rasa sakit2 kaki...
dh mcm org dlm pantang....hehe :P
malam ni nak pg buat assignment plak...
aiyooo trpaksa kuatkn diri...

Reasons why I love him :)

Posted by ^QiENa^ at 12:22 AM 0 comments
1 ) I can be myself when I am with you
2) Thinking of you fills me with a wonderful feeling
3) Your love gives me the feeling, that the best still ahead
4) You never give up on me and that's what keep me going
5) Everytime I look at you, my heart missess a beat
6) I love to hear your voice
7) You always make me feel that you are by my side no matter
what
8) I love the way you keep your cool when I do something stupid
9) You mean the world to me
10) You were smart enough to fall in love with me :)

Thursday, October 13, 2011

Celebrate Birthday

Posted by ^QiENa^ at 9:51 PM 0 comments



ni la bfday boy and gurl.. :)

hari ni balik kelas pukul 6 ktaorg satu klas gerak pg pantai Eye On Melaka
nak sambut bfday haikal hari ni...
skali dgn belated bfday lala, ayu, syafq dan syima....
lepas potong kek je dorg smua kena balik tepung dan telur tp syima sorg je dh mnyorok dlm kete..huhu
bukan bfday girl or bfday boy je kena tepung dan telur
org yg bukan bfday die pn kena skali..
aku pn mmg kena skali..
mak aiii gler busuk bau telur..
ape lagi balik rumah buka saloon dlm toilet laa...hahaha
nntkn gmbr yg akan diupload ok u all... :)

TiReD

Posted by ^QiENa^ at 1:17 AM 0 comments
jam tepat kul 1 aku baru balik stdy kat kafe kolej baru dgn lala, ain, syfq, farid dan kecik..
best stdy kat kafe kolej baru tu selesa je
cuma klu nak menghafal ssh nak stdy situ sbb cm ramai org bising skit la..
kalau nak buat assignment or discussion blh la bising2...hehe
lepas ni port tempat stdy kat situ la....
thnks haikal ajar stdy malam ni...
hopefully esok boleh jawab kuiz... :)
okla dh ngantok nak tdo dulu...
nyte u all :p

Monday, October 10, 2011

:)

Posted by ^QiENa^ at 12:22 AM 0 comments

petang td pegi jalan2 kat dataran pahlawan tbe2 nampak sesuatu bnda yg
aku nak sgt beli utk my syg...
hehe dh lama nk belikn utk die nmpk je trus beli..
nak bagi present utk konvo die....
hehe tak sabar nak bagi kat die..
harap2 die ske... :) :)
 

My Complicated Life Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting