My complicated Life

Thursday, November 3, 2011

HoMe Sweet Home :)

Posted by ^QiENa^ at 7:58 PM 0 comments
alangkah seronoknya dh sampai rumah..
slama smggu aku akan brada dirumah cuti Mid Sem..
Tak sabar nak makan masakan ibu tersayang...hehe
sangat merindui masakan ibu..
2mggu lps blk rumah tapi tak dapat nak makan masakan ibu..
sbb ibu pg kursus ke Kuantan.. :)
okla out dulu nak kuar ibu ajak cari jubah utk Raya Haji ni.. :)

Tuesday, November 1, 2011

TEST TEST TEST !!

Posted by ^QiENa^ at 8:55 PM 0 comments
tensionnya mggu ni ada 2 test...
ptg td aku baru lps jawab test INVESTMENT
alhamdulillah soalan xdela susah sgt
next test ISLAMIC FINANCE hari khamis ni..
aku dah takde mood nak study tak tahu fikiran ni bercelaru..
INA! BE STRONG !
GIVE ME STRENGTH TO STUDY ISLAMIC FINANCE...
tak sabar nak balik hari khamis ni..
uwaaaa cepatla masa berlalu.....
 

My Complicated Life Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting