My complicated Life

Friday, October 28, 2011

KECANTIKKAN SEORANG WANITA

Posted by ^QiENa^ at 3:41 PM 0 comments
Cantik perempuan bukan hanya dimuka, perangai laa yang buat perempuan itu nampak cantik :)
bak kata org apa guna muka cantik tapi mulut mcm longkang ...
semua pompuan cantik, ada kelebihan tersendiri, cuma dr pandangan lelaki zaman sekarang
yang cantik tu means pmpuan yang hot dan sexy
tp dorg tak sedar yang cantik pmpuan utk suami

true love kte takkan pandang kita kerana kecantikkan ..
walaupn kte tak cantik die akan trima kte seadanya...
itulah dinamakan true love.. :)

Sunday, October 23, 2011

MY SYG's CONVOCATION

Posted by ^QiENa^ at 10:20 PM 0 comments
owh my syg sgt hensem...

i'm in love with you

brjmpe dgn parents my syg..segan sgt..hehe

yg bunga ada teddy drpd aku khas untukmu :)

bunga dr ibu ku :)

Petang td pg my syg's convocation kat uitm s.alam..
1st time jmpe parents die...hehe segan tau..
segan gak ble ada sepupu2 die dtg...
my syg hensem laa pki jubah tu..
i'm in love with you.. :)
congratulation syg :)

ReaL STeeL THe BeST !

Posted by ^QiENa^ at 12:39 AM 0 comments

aku baru hbs tgk wyg cite REAL STEEL dgn uncle, aunty dan cousin2 ku...
Gempak gler cite tu !
nk ada robot cmtu gak la...
rasa tgk cite tu mcm ada kat tmpt kejadian time robot tu brlawan...
hahahaha
pgla tgk pada sesiapa yg xtgk lagi..
takkn rasa mnyesal tgk cite ni !!!


 

My Complicated Life Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting