My complicated Life

Thursday, October 6, 2011

Tonight Al-Hijab

Posted by ^QiENa^ at 8:33 PM 0 comments
malam ni pukul 9.50pm aku dan kawan2 ku nak pergi tgk wyg kat jusco bndaraya melaka...
mak aiii cite hantu ! rasa macam takut plak nk tgk..
hopefully xde yg kena rasuk dlm wyg....hahahaha
okla aku nak siap2 ni dh nak gerak pg tgk wyg.... :)

Monday, October 3, 2011

It's Hurt :(

Posted by ^QiENa^ at 8:58 PM 0 comments

pagi td time klas senggugut menyerang aku...
dalam klas dh xlarat duduk lama2 nak tulis pn xlarat..
ape yg lecturer explain kat depan pn aku x fokus.. :(
balik klas je makan ubat then tdo..
bgn2 dh pukul 4 lama gler kot tdo...hehehe
alhamdulillah bgn tdo dh x sakit perut ni..
mcm mana laa spaya stiap kali dtg bulan takkan kena senggugut lagi..
tak larat laa nak menahan sakit.. :(
ada petua x??? :)

Sunday, October 2, 2011

KeJaDiaN TaK DiSanGKa

Posted by ^QiENa^ at 9:09 PM 0 comments
Petang tadi ada kejadian tak disangka berlaku pada kawan aku ni..
die brgurau senda dgn kakak smpi terkena pintu jadi luka teruk gak laa kat kening belah kiri die...
trus ktaorg bawa die pegi hospital Melaka jahit luka die..
ssh nak ajak die pg hospital ktaorg try2 pujuk at last die nak pg gak...
pngalaman pertama die kena jahit...
aku pn rasa ngeri je dgr die kena jahit kalau aku laa dh lama menjerit2 dan menangis...
so pngajarannya jgn gurau senda tau kte tak tahu bahaya yang akan menimpa kte...hehehe :P
jgn marah ye kakak dan darling... muahhh :)
 

My Complicated Life Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting