My complicated Life

Thursday, November 8, 2012

I’m getting old…LOL

Posted by ^QiENa^ at 11:40 PM 0 comments
I’m getting old…LOL 

Thursday, April 26, 2012

Posted by ^QiENa^ at 3:49 PM 0 comments
CeLeBRaTe 1st Years Anniversary at Chills, Mid Valley :)




Saturday, March 10, 2012

Yuna - Terukir Di Bintang (Unofficial MTV With Lyrics)

Posted by ^QiENa^ at 12:37 AM 0 comments


Jika engkau minta intan permata tak mungkin ku mampu
Tapi sayangkan ku capai bintang dari langit untukmu
Jika engkau minta satu dunia akan aku cuba
Ku hanya mampu jadi milikmu pastikan kau bahagia

Hati ini bukan milik ku lagi
Seribu tahun pun akan ku nanti
Kan… kamu…


Sayangku
Jangan kau persoalkan siapa di hatiku
Terukir di bintang tak mungkin hilang cintaku padamu                              

Wednesday, February 22, 2012

Happy ! Unexpected Result :)

Posted by ^QiENa^ at 9:35 AM 0 comments

alhamdulillah dpt DL gak..
hppy sgt2..unexpected result..
exam sgt ssh sem lps..
mcm tak sangka blh dpt DL :)
thanks to my mom and my dad byk doakn kejayaan ina dan beri smngat..
thnk u so much to all my lectrer yg banyak menolong dan mmberi tnjk ajar..
jasamu akan aku kenang smpi bila2...
insyallah next akan berusaha gigih utk dpt 4flat plak...insyallah..amin :)

Tuesday, February 21, 2012

dUp dAp dUp daapp dapp dapppppp.. !

Posted by ^QiENa^ at 11:07 PM 0 comments
Lemah jantung ni menanti keputusan result..
takutnya dh nak keluar result..
yallah mudah2an dpt result ok...
amin....


C.I.N.T.A

Posted by ^QiENa^ at 1:10 AM 0 comments


Wednesday, February 8, 2012

Date with My SaYaNG at MiD

Posted by ^QiENa^ at 11:19 PM 0 comments




bdk ni kalau dpt mkn mmg ske buat muka cmni..hahaha




thanks syg nak dating dgn i sblm u start keje..hehe
gara2 nak tgk cite azura sama2 tp xdela best sgt cite tu..
u yg nk tgk sbb ada neelofa....huh bukan cantik pn die i lagi lawa...hahahaha
nnt syg berhnti keje sblm u balik perlis tau nak jmpe u lagi... :)
baru je jmpe td dh rasa rindu kat u..
srnk dpt borak2 dgn u..
tp asal nak jmpe je kte mesti gdh kn..
nape eh?? :P



 

My Complicated Life Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting