My complicated Life

Saturday, October 1, 2011

ENJoY :)

Posted by ^QiENa^ at 2:43 PM 0 comments
ni la kelab renang yg slalu setiap hari jumaat ktaorg akan pg :)

seronoknya smlm dpt swimming kat kelab renang Bandaraya Melaka...
setelah sekian lama x swimming akhirnya impian ku tercapai gak...
yg bestnya ada abg professional ajar swimming sbb die tgk aku dan mmbr2 aku salah
cara berenang so die ajar laa breathing dgn cara berenang yg btul..
lagi satu ada sorg abg ni pinjamkn goggles..haha
xblh bla abg tu siap interview tnya stdy mana duk mana...
aku xdela nak peramah sgt dgn abg tu cuma nk pnjm goggles je... :)
lps kluar dr pool smlm rasa badan macam ringan je...
tiap2 mggu swimming ni boleh hilang perut buncitku ni...wakakaka

Friday, September 30, 2011

Posted by ^QiENa^ at 4:16 PM 0 comments

aktiviti petang ni nak pegi swimming...
atleast selain diet swimming boleh kuruskn badan....hehe
pakai laa proper swimming suit ok :)





Melayan Lagu Hindustan

Posted by ^QiENa^ at 1:06 PM 0 comments


ptg2 ni syok layan lagu hindustan..cite ni sweet sgt....hehe... :)

Miss MY FamiLY :(

Posted by ^QiENa^ at 2:10 AM 0 comments


baru sminggu tak balik rumah dh rndu kat ibu ayah dan adik2 ku...
sbr jela dh nama pn blaja kan takkan asyk nak balik rumah kn..
kuatkn smngat utk tidak balik...hehehe :)


DR Izzati's Convocation

Posted by ^QiENa^ at 1:49 AM 0 comments


tahniah kepada kakak sedaraku diatas convocation anda...


kami mmg vogue

bersama wo tersyg
my family



bersama uncle ku yg sengal..hehe



ni laa DR Izzati :)


Rindu Zaman Diploma

Posted by ^QiENa^ at 1:34 AM 0 comments

masa zaman diploma dulu aku dan kawan2 ku slalu spent time together pg mandi manda di afamosa water world, mandi air panas gadek, pg jalan2 kat cameron highland, karoake bersama, main bowling dan naik eye on malaysia...
boleh x kembali ke zaman dulu2...

ni laa gambar kenangan kami semua :)
i miss them so much :)

eye on malaysia


bowling


air panas gadek

karoake


river cruise







kenangan manis jmpe aaron aziz masa pg cameron :)
 

My Complicated Life Copyright © 2010 Design by Ipietoon Blogger Template Graphic from Enakei | web hosting